NaslovnicaVijestiSlužbeno: John Terryju ponuđen novi ugovor

Službeno: John Terryju ponuđen novi ugovor

Službeno danas Chelsea je ponudio novi ugovor John Terryju. Chelsea je svom kapitenu John Terry ponudio jednogodišnje produljenje ugovora, najavio je klub.

Službeno

Razumljivo je da 35-godišnjak razmatra ponudu i još uvijek nije potpisao. Terryju ističe ugovor na kraju ove sezone, a tvrdio je ranije u sezoni da neće produljiti svoj boravak na Stamford Bridge-u.

Plavci su inzistirali da još nisu donijeli odluku oko budućnosti svoje legende, a sada ga čeka novi ugovor na stolu.

Glasnogovornik Chelseaja je rekao: “(Direktor) Marina Granovskaia i (Predsjednik) Bruce Buck susreo se sa Johnom i njegovim agentom ovaj tjedan i ponudio mu jednogodišnje produljenje ugovora.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Sa ugovorom koji dolazi kasno u sezoni, to je velika odluka za Johna i njegovu obitelj, a to je nešto što će oni sada razmatrati.”

Terry je napravio 703 nastupa za Plavce od svog debija u listopadu 1998. godine.

Chelsea je domaćin Leicesteru u Premier ligi u nedelju, ali Terry je suspendiran, nakon što je dobio crveni karton protiv Sunderlanda.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!