NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Englezi su ipak popustili, prekinuta Premier liga!

ZVANIČNO: Englezi su ipak popustili, prekinuta Premier liga!

Danas je potvrđeno da će zbog pandemije koronavirusa, Britanci zaustaviti sve nogometne aktivnosti do početka travnja. Dakle, ovog vikenda neće biti mečeva Premier lige.

Sve profesionalne nogometne utakmice u Engleskoj otkazane su zbog pandemije koronavirusa do 3. travnja. Neće biti mečeva Premier lige i nižih engleskih liga barem do kraja mjeseca.

Kako privesti sezonu kraju? Iz Uefe potvrdili da ozbiljno razmatraju odgađanje Evropskog prvenstva!

U Engleskoj su takve odluke odavno izbjegavane, ali nakon jučerašnje potvrde o infekciji Arsenalovog trenera Mikela Arteta i mnogih igrača i ostalih uposlenika Premier lige, odluka je logična posljedica trenutne situacije u Europi.

“Na današnjem sastanku dioničara jednoglasno smo odlučili suspendirati Premier ligu s namjerom da nastavimo utakmice 4. travnja, ako situacija to bude tada dopuštala”, priopćili su čelni ljudi iz Premier lige.

Engleski nogometni savez objavio je i da odgašaju utakmice svoje reprezentacije s Italijom i Danskom, zakazane za ovaj mjesec na Wembleyju.

Pored toga i UEFA je objavila kako su Liga prvaka i Europaliga također prekinuti do daljnjeg.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!