NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Fernando Torres postao trener!

ZVANIČNO: Fernando Torres postao trener!

Bivši igrač Atletico Madrida, Liverpoola, Chelseaja, Milana i japanskog Sagan Tosua zvanično je postao trener nakon što je završio svoju karijeru 2019. godine.

Nakon što je završio sve potrebne trenerske škole, El Nino sada ulazi u trenerske vode. Španjolac je imenovan novim trenerom mlade momčadi Atletico Madrida.

Fernando je prošle godine radio kao pomoćnik u mladoj momčadi, a sada pravi korak više i preuzima momčad U19.

“Sretan sam i ponosan, a sada je ispred mene zanimljiv period. Dat ću sve od sebe da nastavim služiti svom klubu”, rekao je Torres na Twitteru.

Torres je svoju nogometnu karijeru započeo upravo u Atleticu, a zatim je igrao za Liverool, Chelsea, Milan i 2015. se ponovo vratio u Španjolsku na Wanda Metropolitano, gdje je igrao tri godine.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!