NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Giueseppe Rossi pronašao novi klub!

ZVANIČNO: Giueseppe Rossi pronašao novi klub!

Giuseppe Rossi je stigao u Levante na posudbu iz Fiorentine do kraja sezone, potvrđeno je od strane španjolskog kluba.

Giuseppe Rossi

Bivši napadač Villarreala počeo je samo četiri utakmice u Seriji A ove sezone, nakon duge borbe za povratak u formu nakon povreda koje su ga zadesile.

28-godišnjak se odlučio za povratak u Španjolsku kako bi spasio karijeru koja je počela propadati nakon niza povreda koje su počele 2011. godine.

“Levante i Fiorentina su postigli dogovor oko posudbe Giuseppea Rossija do kraja sezone”, saopšteno je na stranici španjolskog kluba.

Rossi je otkrio navijačima na twitteru da je tužan jer napušta Artemio Franchi stadion, ali je očajan u želji da igra redovno.

“Ja sam prvi koji je razočaran jer imam dug prema Fiorentininim navijačima”, obavio je Rossi.

“Davao sam uvijek sve od sebe, kako na terapijama za oporavak, tako i na treninzima, jer sam htio i dalje da se borim i igram. No, to je teško učiniti kad dobijete malo prilika, ili nikako. Nogomet je moj život, i ukoliko ga uzmete od mene ja nikako ne mogu biti sretan. Nadam se da navijači Fiorentine razumiju moju odluku jer želim ponovo biti sretan i igrati. Uvijek ću imati Violu u svom srcu, i nikada neću zaboraviti svu podršku koju ste mi davali svake nedjelje.”

Rossi je igrao sjajno u Villarrealu prije nego što je uslijedila povreda ligamenata koljena, nakon čega je uslijedio transfer u Fiorentinu i njegov pad forme.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!