NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Gotovo je, Bayern Munchen doveo igrača Real Madrida!

ZVANIČNO: Gotovo je, Bayern Munchen doveo igrača Real Madrida!

Ekipa Bayerna ne planira promijeniti svoju transfer politiku, te nastavljaju da štede novac i da svoju pažnju usmjeravaju ka igračima koje mogu dovesti na posudbu. Kasno sinoć su realizirali još jedan transfer, a na posudbu stiže nogometaš Reala iz Madrida.

FC Bayern München potpisao je Álvaro Odriozolu na posudbu iz španjolskog kluba Real Madrida do kraja ove sezone. Nakon prolaska liječničkog pregleda, 24-godišnji desni bek potpisao je svoj ugovor u “Säbener Straße” i danas će početi trenirati s Bayernom.

Manchester United nudi bogastvo za igrača koji zarađuje 145 funti sedmično!

„Nakon internih rasprava, složili smo se da slijedimo želje glavnog trenera Hansija Flicka u jačanju obrane i odlučili smo se za Álvara Odriozolu. Oduševljeni smo potpisivanjem i zahvaljujemo Real Madridu na prijateljskim i kooperativnim pregovorima”, rekao je predsjedavajući čovjek Bayerna iz Münchena Karl-Heinz Rummenigge.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić rekao je: „Uvjereni smo da će Alvaro Odriozola svojim kvalitetima pomoći našem timu. Sretni smo što smo našli vrsnog defanzivca poput njega. ”

Odriozola se pridružio Madridu u ljeto 2018. iz svog matičnog kluba Real Sociedada a sa Realom je osvojio “FIFA-in svjetski kup” u svojoj prvoj sezoni. Za španjolsku reprezentaciju upisao je četiri nastupa i postigao je jedan gol.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!