ZVANIČNO: Lukaku otpustio Raiolu i vođenje karijere prepustio američkom reperu

Belgijski reprezentativac i zvijezda Manchester Uniteda Romelu Lukaku je prekinuo saradnju sa “zloglasnim” Super agentom, Mino Raiolom. U nastavku karijeru brigu za njega će preuzeti agencija popularnog američkor repera.

Lukaku otpustio Raiolu

Zloglasni zastupnik mnogih velikih nogometnih zvijezda Mino Raiola je ovih dana doživio jedan od rijetkih poslovnih neuspjeha. Njegov„portfolio” je odlučio da napusti nogometaš Manchester United Romelu Lukaku, koji je Raiolu otpustio nešto manje od godinu dana nakon što  mu je ovaj obezbjedio transfer iz  Evertona u Manchester United.

>> Wenger je u Arsenalu napravio puno toga, a opet nedovoljno…

Lukaku već je pronašao novog agenta a brigu o njegovoj karijeri u budućnosti će voditi američka agencije Roc Nation Sports, koja je osnovana od strane poznatog repera Jay Z. Lukaku je jedan od prvih nogometnog klijenta spomenute agencije, a pomenuta agencija u SAD-u zastupa brojne poznate sportiste iz košarke, američkog nogometa i bejzbola.

Lukaku je suradnja s Jay-Z-najavio sredinom sedmice na susretu njegovo Manchester Uniteda protiv Bournemoutha. Lukaku je u navedenoj utakmici postigao pogodak koji je proslavio s pokretom koji simbolizira dijamant, koji je jedan od simbola Jay Z-ja. Ovaj potez ne treba da vas iznenadi jer je Lukaku veliki prijatelj sa poemenutim reperom, a prošlo ljeto je dio svog odmora proveo u Los Angelesu gdje je se družio sa Jay Z-jom.

Lukaku je ove sezone u dresu Uniteda postigao 27  golova u 48 nastupa, te se ova sezona za njega može okarakterisati veoma uspješnom s obzirom na to da mu je ovo prva godina u Manchesteru. Ovo ljeto će Lukaku predvoditi napad Belgije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.