NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Manchester City doveo "wonderkida" iz PSG-a

ZVANIČNO: Manchester City doveo “wonderkida” iz PSG-a

Engleski gigant i vjerovatno prvak ovogodišnjeg izdanja Premier lige, Manchester osigurao je potpis PSG-ovog “wonderkida” Claudio Gomesa, navodi se u izvješćima medija sa Otoka. Gomes je potpisao ugovor danas, a klubu će se priključiti na ljeto ove godine.

Manchester City doveo

Ovog 17-godišnjaka veznjaka smatraju jednim od najtalentovanijih igrača PSG-ove akademije, ali izgleda da će u Parizu pretrpjeti veliki udarac s obzirom da je Gomes pristao na odlazak u City na ljeto ove godine.

Unatoč tome što je trenirao sa prvim timom već neko vrijeme i da ga mediji u Francuskoj već nazivaju novim Kanteom, Gomes još uvijek nije dobio priliku zaigrati za prvi tim PSG-a, a s obzirom na kakav način postupaju sa mladim igračima u Parizu, to je vjerovatno razlog zbog kojeg odlazi iz kluba.

>> Conte otkrio tko će napustiti Chelsea u slučaju dolaska Džeke

Za mlađe kategorije PSG-a odigrao je 326 minuta u UEFA-inoj ligi mladih i povremeno je bio kapiten ekipe u tim susretima.

[su_live_koeficijenti_v2]

City već neko vrijeme prati ovog veznjaka, a prema RMC-u, Pep Guardiola nedavno ga je nazvao njega kako bi dodao u projekt mladih u Cityu te mu je obećao da će naredne sezone debitirati u Premier ligi.

[su_bonus]

City je također navodno bacio oko i na bivšeg igrača PSG-a Boubakarya Soumarea koji igra za Lille i ove sezone je sakupio tri nastupa u prvoj ligi Francuske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!