NaslovnicaVijestiZvanično: Manchester United doveo novo pojačanje iz PSG-a

Zvanično: Manchester United doveo novo pojačanje iz PSG-a

Manchester United je završio potpisivanje Aliou Badara Traorea iz PSG-a. Naime, mnogi klubovi su bili zainteresirani za ovog igrača, ali on je otišao u United na probu i izgleda da će ostati tamo.

Zvanično

16-godišnjak se smatra jednim od najperspektivnijih igrača u francuskom nogometu, a također je u velikoj mjeri skautiran od strane Manchester Cityja i Juventusa.

Veznjak je putovao sa Manchester Unitedovom U18 momčadi u njihovoj turneji u Austriji, a debi je napravio protiv Wolvesa u njihovom porazu od 3-2 u Premier ligi u subotu.

[su_bonus]

“Traore je dječak kojeg smo neko vrijeme gledali”, izjavio je trener U18 Kieran McKenna za MUTV.

“On je stvarno moćan vezni igrač koji ima svijetlu budućnost pred sobom.”

“Tehnički je vrlo jak i stalno se poboljšava. On je dobar igrač i njegov se engleski također poboljšava.”

“Dobro se slaže sa ostalim igračim i vrlo se dobro adaptirao sa svima u klubu.”

Prema pisanju francuskog L’Equipea, 16-godišnjak je potpisao trogodišnji ugovor sa Unitedom.

Traore je prošle sezone napustio PSG i otišao na probu u Manchester United.

[su_watch_live_football]

Tinejdžer je najnovija senzacija koje je otišla iz PSG-ove akademija, koja je posljednjih nekoliko godina donosila dobre igrače i talente.

Traore će vjerojatno uletjeti u Unitedov duboki sustav za mlade igrače, koji je zadnjih nekoliko sezona učinio lijep posao sa talentima. Bilo je i igrača koji su ušli i u prvi tim poput Rashforda, Tuanzebea i drugih, a Traore će se nadati da može slijediti njihove korake.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!