NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Nekadašnja zvijezda i legenda Juventusa se vraća u klub!

ZVANIČNO: Nekadašnja zvijezda i legenda Juventusa se vraća u klub!

Ekipa Juventusa trenutno je možda i najjača ekipa na svijetu a ono čime se u ovom klubu mogu pohvaliti je organizacija kluba koja je godinama na vrhunskom nivou a koja u zadnje vrijeme dobija jednu drugu dimenziju.

David Trezeguet jedan je od bivših nogometnih zvijezda i dugogodišnji član torinskog Juventusa. Ovaj Francuz drži nekoliko rekorda u Staroj dami a sada se nekoliko godina nakon završetka karijere ponovo vratio u ovaj klub.

>> ALISSON BECKER PRIZNAO: Samo ta dva golmana su bolja od mene u ovom trenutku!

Juventus i David Trezeguet tako su ponovo udružili snagu. Sljedeće tri godine ovaj nekada sjajni nogometaš će služiti kao veleposlanik torinskog kluba. Na kraju svoje izuzetno bogate i uspješne nogometne karijere, Trezeguet je bio i igrač i predsjednik ekipe legendi Juventusa, a sada će se brinuti za ugled ovog kluba diljem svijeta.

“Srce navijača zagrijavao je 11 sezona u dresu s brojem 17. Sa postignutim 171 golom za Juventus, on je najbolji inozemni strijelac kluba u povijesti. Sa nama je osvojio mnogo trofeja, uvijek je bio uzor na terenu i izvan njega i kao takav će biti pravi izbor na poziciji ambasadora našeg kluba. David Trezeguet je pravi simbol i legenda Juventusa”, napisali su između ostalog na oficijalnoj stranici Juventusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!