NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Nikola Kalinić potpisao za novi klub!

ZVANIČNO: Nikola Kalinić potpisao za novi klub!

Atletico Madrid i AC Milan potvrdili su na svojim zvaničnim web stranicama transfer hrvatskog napadača Nikole Kalinića, koji će se u glavnom gradu Španiji pridružiti koloniji nogometaša sa naših prostora. U klubu su trenutno Stefan Savić i Jan Oblak.
nikolu kalinica

Najavljeni i očekivani transfer hrvatskog napadača Nikole Kalinića je konačno i realizovan. AC Milan je transfer potvrdio na svojoj internetskoj stranici, a bivši nogometaš Hajduka za godinu danan provedenih u Milanu nije ostavio onakav pečat koji se od njega očekivao.
Transfer je također potvrdio madridski Atletico, dodajući kako su dogovorili s 30-godišnjim nogometašem saradnju na sljedeće tri godine. Njemu će glavna kokurencija u napadu biti Griezmann i Diego Costa, a s obzirom na rotacije Simeonea, za njega neće nedostajati minuta na terenu.
[su_casino]

Atletico je za transfer Kalinića izdvojio 15 milijuna eura. Kalinić je prije Milana nosio još dresove Fiorentine gdje je pružao možda i najbolje partije, a prije toga je nastupao još za Dnipro, Blackburn i Hajduk gdje je i počeo svoju karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!