NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Potvrđena momčad Barcelone koja putuje u Madrid u nedelju!

ZVANIČNO: Potvrđena momčad Barcelone koja putuje u Madrid u nedelju!

Sve će oči biti uprte na Bernabeu u nedelju navečer gdje će Real Madrid ugostiti Barcelonu u El Clasicu, gdje će se suparnici boriti za naslov La Lige.

ZVANIČNO

Katalonski divovi  se mogu pohvaliti vodstvom od dva boda nad ekipom Zinedine Zidanea, nakon što su se Los Blancosi poskliznuli prošlog vikenda.

Njima nije pošlo za rukom, jer su izgubili kod kuće od Manchester Cityja u prvoj utakmici Lige prvaka, pa će očajnički željeti da naprave nešto u ovom susretu, te se vrate na pobjedničke staze.

Međutim, protiv starih rivala neće biti lako, jer oni u posljednje vrijeme nemaju baš najbolje rekorde.

U stvari, posljednja pobjeda Real Madrida je bila u kolovozu 2017. godine, od tada je četiri puta pobijedila Barcelona, uz tri remija.

Dok su vladajući prvaci La Lige imali svojih problema sa ozljedama, primili su dobre vijesti, jer se Jordi Alba vratio i uključen je u sastav, kako su objavili na službenom Twitter računu u nastavku, što također potvrđuje da će se naći u momčadi nakon nedavnog odsustva zbog ozljede.

Gerard Pique će također da se nađe u momčadi unatoč tome što je izašao protiv Napolija, te je vidno šepao na toj utkaicmi, dok bi novo pojačanje Martin Braithwaite mogao zaigrati u ovoj, pa možemo slobodno reći, najvećoj utakmici na svijetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!