NaslovnicaVijestiZVANIČNO POTVRĐENO: Stiglo prvo pojačanje u Real Madrid

ZVANIČNO POTVRĐENO: Stiglo prvo pojačanje u Real Madrid

18-godišnjak će ući u momčad Castille nakon što je napravio transfer koji je potvrđen od strane predsjednika njegovog bivšeg kluba prošlog rujna.

ZVANIČNO POTVRĐENO

Real Madrid je završio potpisivanje brazilskog mladića Rodrigo Rodrguesa, koji ima 18 godina i igrat će za Castillu, to jest B tim Reala u La Ligi 2 sljedeće sezone.

“San je nositi dres najvećeg kluba na svijetu,” rekao je napadač, koji je prešao u Real Madrid na ugovor od šest godina iz Gremio Novorizontina.

Rodriguezov transfer u Real Madrid je potvrđen od strane šefa Novorizontinoa prošle godine.

U rujnu, predsjednik Novorizontina Genilson da Rocha Santos je potvrido za Diario AS da je mladi igrač putovao u glavni grad Španjolske kako bi odradio medicinske preglede sa Real Madridom, a da će se pridružiti Los Blancosima kada napuni 18.

[su_live_koeficijenti]

Rodrigues je u kolovozu uhvaćen od strane Realovih skauta nakon što je postigao pet golova u pet utakmica na U17 turniru dok je bio na posudbi u Palmeirasu.

[su_bonus]

Rodrigues je jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije u svjetskom nogometu, a u Real Madridu će imati prostora da se dokaže kao nogometaš”, rekao je Edu Schimidt, jedan od Rodriguesovih predstavnika.

“On je potpun igrač, koji može igrati na krilima i u sredini”, izjavio je Da Rocha Santos za AS u međuvremenu. “Brz je, eksplozivan i mnogo se razvio otkako je krenuo igrati u Novorizontinu kada je imao 14. godina.”

2017. godine, Rodrigues je napravio profesionalni debi u dobi od samo 16 godina u utakmici Novorizontina i Santosa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!