NaslovnicaVijestiZVANIČNO! Prekinutno takmičenje u Italiji: Serie B prolazi kroz teške trenutke!

ZVANIČNO! Prekinutno takmičenje u Italiji: Serie B prolazi kroz teške trenutke!

Takmičenje u italijanski Serie B zamrznuto je odmah nakon početka sezone 2018/2019! Liga je imala mnogo problema sa bakrotima klubova a nakon bankrota Barija, Avellina i Cesene, ostalo je samo 19 klubova u takmičarskoj konkurenciji. Što će se desiti u budućnosti?

Pravosudna struktura talijanskog olimpijskog komiteta odlučila je, da će takmičenje nakon svih problema koje je imalo na startu prvenstva biti zamrznuto do daljnjeg. Pro Vercelli, Novara, Catania, Siena i Ternana odlučili su se žaliti sudu nakon što su Bari, Avellino i Cesena izjavili stečaj, ali nitko od četiri nabrojana kluba nije dobio priliku za ulazak u ligu.

>> Legendarni Savičević ZASTRAŠIO Italijane: “Ovo vas čeka u PAKLU Marakane!”

U petak, 21. rujna, nadležni odbor će odlučiti u novom svjetlu budućnosti lige nakon čega će biti jasno hoće li se 19 ili 22 klubova takmičiti u tekućoj sezoni. Ako čelnici odlučue o ligi s 22 kluba, u ponedjeljak će biti poznata tri nova kluba koja će ući u takmičenje.

[su_cashout]

Serie B obično broji 22 kluba, ali nakon bankrota Barija, Avellina i Cesene liga nije odlučila popuniti praznine koje su nastale njihovim istupanjem. Pro Vercelli, Novara, Catania, Siena i Ternana žalili su se nadležnim organima,jer je svaka ekipa željela zauzeti njihovo mjesto u drugoj ligi. Šta će se desiti, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!