NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Reprezentativac Makedonije potpisao za Napoli!

ZVANIČNO: Reprezentativac Makedonije potpisao za Napoli!

Sjeverna Makedonija imat će igrača koji će se boriti za titulu prvaka u Serie A. Čeka se još samo službena potvrda, ali je transfer navodno već završen.

Danas će Elif Elmas, koji je već u Napulju, završiti sve svoje obveze prije potpisivanja ugovora, a zatim će formalno postati punopravni član talijanskog prvoligaša ekipaa Napolija. Makedonac je već otišao iz Turske iz Istanbula i Fenerbahčea, dok je turski klub već potvrdio na svojoj službenoj web stranici da se Elmas seli u Napoli.

ARSENAL DOVODI DVA NOVA POJAČANJA: Jedno stiže iz Real Madrida na posudbu, a drugo iz Francuske!

19-godišnji nogometaš, Fenerbahcea, rođen je u Makedoniji. Karijeru je započeo u Rabotničkom, a skauti turskog kluba su gaa otkrili i kupili za skroman iznos prije dvije godine. Elif će predstavljat investiciju za sadašnjost a posebno za budućnost Napulja.

Klub A Serie A isplatit će 15 milijuna eura odštete za ovog nogometaša.

U dvije godine Elmas je skupio mnogo iskustva u Fenerbahceu. Osjetio je pravi profesionalni nogomet, pritisak s tribina, kluba i konkurenciju unutar tima. Odigrao je 33 utakmice u turskoj ligi, postigavši ​​četiri gola. Upisao je četiri nastupa u Kupu i odigrao sedam utakmica u Europskoj ligi.

Elmas je rođen u Makedoniji, ali ima i turske korijene. Turci su neko vrijeme pokušavali da ga dovedu u tursku reprezentaciju, ali je mladi igrač izabrao Sjevernu Makedoniju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!