NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Sve lige u Engleskoj odgođene dodatnih 30 dana!

ZVANIČNO: Sve lige u Engleskoj odgođene dodatnih 30 dana!

Obustava Premier lige i cijelog EFL-a produžena je najranije do 30. travnja zbog epidemije koronavirusa.

FA su objavili izjavu u kojoj su se složili da će odgoditi sezonu za još četiri tjedna nakon globalne pandemije.

Nogometne vlasti također su potvrdile da su produžile sezonu 2019/20 na neodređeno, sve dok ne bude sigurno od koronevirusa.

“Ujedinjeni smo u opredjeljenju da pronađemo načine za nastavak nogometne sezone 2019. i osiguramo da se sve utakmice domaćih i europskih klupskih liga i kupova odigraju čim je to moguće”, piše u priopćenju.

“Kolektivno smo održali UEFA-u u odgađanju EURA 2020. kako bi se stvorio prostor u rasporedu, te na taj način odigrale utakmice u domaćim i europskim klupskim ligama i kupovima. Na taj način ćemo održati integritet svakog natjecanja.”

“Pravila i propisi FA određuju da se sezona prekida najkasnije do 1. lipnja, a svako natjecanje određuje dužinu svoje sezone u granicama koje odredi FA.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!