NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Villarreal u nastavak sezone ulazi jači za veliko pojačanje iz Premier...

ZVANIČNO: Villarreal u nastavak sezone ulazi jači za veliko pojačanje iz Premier lige!

Španjolski prvoligaš Villarreal koji se nalazi u velikim problemima nedavno je na posudbu poslao Roberta Soriana i Nicolu Sansonea u ekipu Bologne, a danas su predstavili novo pojačanje koje se u Španiju vraća nakon avanture u Engleskoj.

Španjolski prvoligaš Villarreal ove sezone ima mnogo problema u domaćem prvenstvu, te tako nakon pola sezone u La Ligi zauzima tek sedamnaesto mjesto sa samo jednim bodom prednosti iznad pozicija koje vode u drugu ligu. Ceh je nedavno platio trener Javier Callejo kojeg je naslijedio Luis Garcia, a loši rezultati prisilili su klub na aktivaciju na transfer marketu, gdje je Villarreal u nekoliko prethodnih dana vrlo aktivan.

CARRASCO SE VRAĆA U EUROPU? Dva velikana iz Premier lige spremaju ponude za bivšu zvijezdu Atletico Madrida!

Villarreal je potvrdio da će talijanski nogometaši Roberto Soriano i Nicola Sansone ostatak  sezone provesti u Bologni, a klub je danas doveo iskusnog veznjaka Vicentea Iborru, koji napušta Leicester nakon godinu i pol dana.

Iborra je iskusni veznjak, koji je odigrao 211 utakmica u prvoj španjolskoj ligi a svoje najbolje dane je proveo u dresu Seville gdje je jedno vrijeme bio i kapiten. Iborra je s Villarrealom potpiso ugovor na četiri i pol godine, a transfer je vrijedan oko 11 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!