NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Zvijezda Tottenhama napustila klub u besplatnom transferu!

ZVANIČNO: Zvijezda Tottenhama napustila klub u besplatnom transferu!

Montreal Impact je potpisao veznjaka Kenije Victor Wanyamu iz Tottenhama u besplatnom transferu.

ZVANIČNO

Wanyama, koji ima 28 godina, ove sezone je odigrao samo četiri nastupa za Totenham, a jedini start je napravio u Carabao kupu u porazu protiv Colechester Uniteda.

“Želimo Viktoru sve najbolje u budućnosti”, rekao je klub iz Premier lige.

Impact, kojim upravlja legenda Arsenala Thierry Henry, u subotu je pobijedio New England Revolutiona u prvoj utakmici u novoj MLS sezoni.

Kanađanski klub je završio deveti u Istočnoj konferenciji u 2019. godini, što je ispod mjesta za doigravanje.

Wanyama je postao ključni igrač Spursa nakon dolaska iz Southamptona u lipnju 2016. godine, te je upisao 47 nastupa u svim natjecanjima, gdje je Mauricio Pochettino zabilježio drugo mjesto u Premier ligi odmah iza Chelseaja te sezone.

No, ozljeda hrskavice koljena na početku sljedeće sezone – te problemi sa koljenom u 2018/19 su skrenuli njegovu karijeru, te je ograničili na još samo 24 starta.

Tottenham je u kolovozu dogovorio transfer Wanyame u Club Brugge za 13.6 milijuna funti, ali je transfer propao prije kraja prijelaznog roka.

“Radujem se što ću donijeti svijest ovom timu, gradu i ligi”, rekao je Wanyama, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa kanadskim klubom.

“Kad sam razgovarao sa Thierryjem i kada mi je rekao da želi da mu se pridružim u Montrealu, nisam morao dva puta razmišljati.”

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!