NaslovnicaVijestiZVIJEZDA AJAXA ODLAZI U BARCELONU: Glavni razlozi su Lionel Messi i Frankie...

ZVIJEZDA AJAXA ODLAZI U BARCELONU: Glavni razlozi su Lionel Messi i Frankie de Jong!

Zvijezda Ajaxa Matthijs De Ligt će odbiti interes vrhunskih ekipa kako bi potpisao za Barcelonu ovog ljeta. De Ligt je jedan od najtraženiji braniča u nogometnom svijetu nakon zadivljujućih nastupa za nizozemski klub.

Zvijezda Ajaxa

Bio je od vitalnog značaja u njihovoj utrci za polufinale Lige prvaka, gdje večeras putuju u Tottenham u prvoj utakmici u ovom natjecanju.

Manchester United, Bayern Munchen i Juventus su samo neki od najboljih timova u Europi koji su zainteresirani za usluge Ajaxovog čuda od djeteta.

No, Barcelone je ta koja će ga dobiti – a razlog je Lionel Messi.

Za De Ligta se kaže da želi igrati zajedno sa Messijem u sljedećoj sezoni na Nou Campu, izvijestio je Mundo Deportivo.

I mamac za igranje zajedno sa prijateljem Frenkie de Jongom, koji je ranije ove godine pristao na transfer od 65 milijuna funti u divove La Lige, što je također privlačan faktor.

De Ligtova odluka neće impresionirati agenta Mino Raiolu, za kojeg Mundo Deportivo kaže da više želi da se njegov klijent preselu u Bayern, United ili Juve koji će na ljetnom prijelaznom roku sastaviti bolje finansijske pakete.

Ajax večeras igra protiv Spursa koji će se nadati da će izbaciti ekipu iz Premier lige kao što su to uradili protiv Real Madrida i Juventusa.

TOTTENHAM – AJAX: Najava utakmice!

Predviđeni sastavi:

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Sissoko, Dier, Rose, Eriksen, Dele, Lucas

Ajax: Onana, Veltman, Blind, De Ligt, Mazraoui, Schone, De Jong, Ziyech, Van Beek, Neres, Tadic

Y7aoxQu.png

“Želimo nastaviti ovaj niz,” rekao je Erik Ten Hag. “Nevjerojatno je da smo u polufinalu Lige prvaka – na početku sezone nitko nije mogao predvidjeti da će nizozemska momčad završiti u polufinalu Lige prvaka.”

“Mislim da je to doista moto našeg tima – postigli smo nešto, ali želimo postići više. Ne želimo stati na ovome.”

“Mladi igrači su stvarno sazreli, svakako u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući broju utakmica koje su odigrali u Nizozemskoj i na europskoj razini.”

“To će ih stvarno ojačati u njihovom razvoju. Tim se doista udružio.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!