NaslovnicaVijestiZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI U BESPLATNOM TRANSFERU: Pravi mjesto za jednog od najboljih...

ZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI U BESPLATNOM TRANSFERU: Pravi mjesto za jednog od najboljih mladih talenata na svijetu!

Zvijezda Arsenala odlazi u Besplatnom transferu i pravi mjesto za jednog od najboljih mladih talenata na svijetu! Arsenalov menadžer Unai Emery navodno je spreman dopustiti da Danny Welbeck napusti klub u besplatnom transferu kako bi se osiguralo mjesto za nova pojačanja i za Reese Nelsona koji je u odličnoj formi.

Zvijezda Arsenala odlazi

Tinejdžerski krilni igrač bio je u vrhunskoj formi otkako je došao u Bundesligu, točnije Hoffenheim na posudbu ovog ljeta, dok izgleda kao jedan od najuzbudljivijih mladih talenata u engleskom nogometu.

Nije iznenađenje, ali ovo izgleda kao da će Nelson u sljedećoj sezoni dobiti priliku u prvoj momčadi, a Welbeck će biti igrač koji će napustiti ekipu, jer mu neće biti ponuđen novi ugovor, navodi Times.

Arsenalovi navijači vjerojatno će prepoznati dobar potez Emeryja sa Welbeckom koji naporno radi i bit će pouzdana rezervna opcija, ali sigurno nije jedan od najboljih igrača na svijetu.

Topnici će morati da pucaju više ako žele da se vrate kao ozbiljan kandidat za naslove u svakom natjecanju, a Nelson izgleda mladi talenat koji će dostići vrh.

18-godišnjak sigurno ima veći talenat od Welbecka koji je podložan ozljedama, a izgleda da je učinio dovoljno da uvjeri Emeryja da je spreman da bude u njegovim planovima za budućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!