NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONA STIŽE U SERIJU A: Milan je glavni konkurent za njegov...

ZVIJEZDA BARCELONA STIŽE U SERIJU A: Milan je glavni konkurent za njegov potpis!

Zvijezda Barcelone stiže u Seriju A. Milan je glavni konkurent za njegov potpis! Nakon što se i dalje bori za redovniju minutažu ove sezone, vezni igrač Barcelone Denis Suarez je povezan sa odlaskom sa Nou Campa.

ZVIJEZDA BARCELONA

24-godišnjak je ograničen na samo jedan nastup na svim natjecanjima do sada ove sezone, a to je bio nastup u Kupu Kralja gdje je Ernesto Valverde rotirao svoju momčad.

Dok se borio sa ozljedama na početku sezone, bit će veliko razočarenje što nije mogao dobiti više minuta, a naravno, postavljen je i upitnik o njegovoj budućnosti na Nou Campu.

Sa talentiranim popisom igrača koji su iznad njega u poretku u Barceloni, Sport tvrdi da bi Suarez sada mogao biti otvoren za odlazak, a navodno neće biti manjka zainteresiranih ekipa sa AC Milanom, Napolijem i Sassuolom koji ga žele u svojim redovima.

Posebice Milan, jer bi njima bio potreban neko u veznom redu već u siječnju, s obzirom da su Lucas Biglia i Giacomo Bonaventura mnogo opterećeni od strane Gennaro Gattussa jer se mnogo oslanjao na njih do sada ove sezone, a obojica su trenutačno van terena zbog ozljede.

To ostavlja talijanskog taktičara sa manjkom opcija u veznom redu sa Franck Kessiejem i Tiemoue Bakayokom koji igraju mnogo minuta. Ako se Milan želi natjecati na više frontova ove sezone, više igrača u tom području će im sigurno trebati.

S druge strane, to bi mogao biti savršen razlog za razmotriti dovođenje Suareza koji bi dodao tehničku kvalitetu i kreativnu klasu u veznom redu koja im trenutačno nedostaje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!