NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE NA IZLAZNIM VRATIMA: Ponudio se Tottenhamu, Atletico Madridu, Juventusu, Milanu...

ZVIJEZDA BARCELONE NA IZLAZNIM VRATIMA: Ponudio se Tottenhamu, Atletico Madridu, Juventusu, Milanu i PSG-u! – želi otići sa Nou Campa!

Desni bek Barcelone, Nelson Semedo je navodno kontaktirao Tottenhama i niz drugih europskih klubvoa o potencijalnom transferu.

Ponudio se Tottenhamu

Prema riječima Don Balona, portugalski internacionalac je nezadovoljan životom na Nou Campu, a izvješće ga opisuje kao igrača kojem je ‘dosta’, jer klub želi potpisati još jednog desnog beka ovog ljeta.

Semedo je stoga ponudio svoje usluge drugim timovima, među njima je i Tottenham, piše Don Balon, a takav dogovor bi mogao imati smisla za Spurse nakon nedavne prodaje Kierana Trippiera Atletico Madridu.

Ipak, dok se Semedo bori da impresionira u svom vremenu u Barceloni, ostaje da se vidi hoće li se veliki europski klubovi kockati za njegov potpis ovog ljeta.

Tottenham bi možda mogao osjećati da može dovesti nekoga boljeg od 25-godišnjaka, ali ostaje da se vidi može li jedna od ostalih momčadi sa kojim je kontaktirao preuzeti mogućnost da ga dovede.

Don Balon također navodi da su Atletico Madrid, Juventus, Milan i PSG klubovi koje je kontaktirao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!