NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone odlazi u Englesku i postaje jedan od najplaćenijih igrača na...

Zvijezda Barcelone odlazi u Englesku i postaje jedan od najplaćenijih igrača na svijetu

Barcelona, jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu, suočava se s financijskim problemima koji su doveli do negativnih posljedica po mladog talentiranog igrača Gavija. Gavi, koji ima samo 18 godina, više nije dio profesionalne momčadi Barcelone te je vraćen na svoj stari ugovor kao igrač klupske akademije. Postoji mogućnost da bi Gavi mogao besplatno napustiti klub na ljeto, a klubovi poput Chelsea-a pokušavaju iskoristiti ovu priliku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama koje je objavio As, londonski nogometni velikan je spreman ponuditi mladom Gaviju upravo onu plaću koju je on sam poželio. Ovaj tinejdžer bi tako mogao postati jedan od najplaćenijih igrača u Premier ligi, što je zaista impresivno. Međutim, izvori navode kako Gavi ima dilemu između ljubavi prema Barceloni i novca koji mu se nudi u drugim klubovima. Iako bi volio ostati u Barceloni, klub se suočava s financijskim problemima i mora smanjiti plaće igrača, dok mu se s druge strane nudi ugovor iz snova.

Daroviti veznjak Gavi, koji je nedavno izbrisan s službene stranice Barcelone, više se ne smatra dijelom profesionalne momčadi ovog kluba prema odluci La Lige. Unatoč činjenici da je Gavi već imao 84 nastupa za ovaj klub, uključujući 40 u ovoj sezoni, njegovo ime više neće biti na popisu igrača za ovu momčad. Prema Transfermarktu, ovaj igrač se smatra jednim od najvećih talenata na svijetu, a njegova vrijednost se procjenjuje na 90 milijuna eura.

Prošle godine Gavi je potpisao ugovor s Barcelonom, no nedavno je Španjolski sud proglasio taj ugovor nevažećim. La Liga je podnijela žalbu da je Gavi bio prekasno registriran zbog financijskih problema kluba, a Barcelonina žalba na tu odluku je bila odbijena. Kao rezultat toga, mladi nogometaš se našao u problemima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!