NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE ODLAZI U SIJEČNJU: Messi i Suarez ga guraju ka izlaznim...

ZVIJEZDA BARCELONE ODLAZI U SIJEČNJU: Messi i Suarez ga guraju ka izlaznim vratima Nou Campa!

Zvijezda Bacelone odlazi u siječnju. Messi i Suarez ga guraju ka izlaznim vratima Nou Campa. Lionel Messi i Luis Suarez su daleko od impresioniranog sa određenim suigračem iz Barcelone, a navodno se govori kako ga guraju ka izlaznim vratima Nou Campa.

Zvijezda Bacelone odlazi

Bila je to velika borba za Ousmane Dembelea otkako je prošle godine stigao u velikom transferu iz Borussije Dortmund.

Od svoje ozljede prošle sezone, koja mu je ograničila minutažu, zatim njegov nedostatak dosljednosti ove godine unatoč tome što je postigao pet golova u 11 utakmica nije baš za pohvalu.

21-godišnjak još uvijek nije u potpunosti uvjerio trenera katalonskog tima da može biti utjecajan igrač u Barceloni.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, sada se može suočiti sa velikim problemom, kako piše Don Balon, Messi i Suarez nisu zadovoljni, osobito oko izvještaja koji govori da Dembele kasni na treninge, a njegova nemogućnost izgradnje kemije sa timom i njegov općenito loš stav uzrokuje probleme.

S druge strane, to bi u konačnici moglo dovesti do oldaska u siječnju, ali vrijeme će pokazati da li je Barcelona spremna da ga proda nakon što su ga u kolovozu prošle godine platili nevjerojatnih 135.5 milijuna funti.

Nije zvučalo posebno obećavajuće, a trener Ernesto Valverde koji je počeo favorizirati Arthura ili Rafinhu u veznom redu kako bi Philippea Coutinha gurnuo u napad, mogao bi dovesti do sve manje i manje minuta za Dembelea.

[su_bet365_100bonus]

Nema sumnje da se Francuz još uvijek bori za prilagođavanje i uklapanje u stil igre Barcelone. To je još uvijek očito u smislu njegove sklonosti da izgubi posjed lopte i pogriješi.

Imajući to na umu, možda je to najveće pitanje koje bi ga moglo izbaciti iz ovog tima, dok će dokazi o njegovom neprofesionalizmu i stavu van terena vjerojatno ubrzati proces ako ne bude imao podršku Messija i Suareza, što izgleda nije slučaj, kako navodi Don Balon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!