NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE OTKRILA: "Nadam se da ću pronaći novi klub"

ZVIJEZDA BARCELONE OTKRILA: “Nadam se da ću pronaći novi klub”

Barcelona izgleda da će izgubiti jednu od svojih zvijezda ovog ljeta, a upravo ta zvijezda je otkrila da ima želju da pronađe novi klub u pokušaju da osigura veću minutažu.

Prema pisanju Goala, vratar Jasper Cillessen je otkrio svoju želju da se ovog ljeta preseli u novi klub.

Nizozemac trenutno igra drugu violinu nakon Marc-Andre Ter Stegena, ali nakon što je prošlog tjedna napunio 30 godina, vratar je došao u vrijeme svoje karijere gdje treba nogomet u prvom timu.

Cillessen se preselio u Barcelonu na ljeto 2016. godine, zamjenjujući Claudio Brava koji se preselio u Manchester City. Cillessen je bio Valverdeov stoper za domaća natjecanja, to jest uglavnom kupove.

Nizozemac je uvijek pokazivao svoje talente kada je igrao, ali nikada nije dobio pravu minutažu u velikim utakmicama.

Tijekom svog drogodišnjeg boravka u Barcelonu, Cillessen je osvojio dvije La Lige, dva kupa Kralja i jedan španjolski Supe kup.

Evo što je Cillessen imao za reći o potencijalnom transferu ovog ljeta:

“Nakon ove sezone ću prvo otići na odmor, a onda se nadam da ću naći novi klub kako bi dobio više vremena za igru.”

Cillessen je bio predivan sluga Barceloni i zbog svoje usluge klubu neće biti nikakvih loših osjećaja od strane navijača, igrača i hijerarhije Barcelone.

Cillessen bi bio odlično pojačanje za bilo koju ekipu u europskim elitnim ligama.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!