NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE PONOVO NA TRANSFER TRŽIŠTU: Chelsea i United ga žele dovesti...

ZVIJEZDA BARCELONE PONOVO NA TRANSFER TRŽIŠTU: Chelsea i United ga žele dovesti u Premier ligu!

Chelsea i Manchester United navodno prate Barceloninog braniča Samuel Umtitija sa ciljem mogućeg transfera sljedeće godine.

ZVIJEZDA BARCELONE

Francuz je u posljednjih 18 mjeseci naišao na probleme sa ozljedama, a problem sa koljenom ga je ograničio i prošle i ove sezone.

26-godišnjak je prošle godine napravio samo 15 nastupa i do sada je postigao pet u svoje ime, ali posljednjih je tjedana pokazao znake da te nevolje ostavlja iza sebe.

Zasada će se fokusirati redovitom igranju u Barceloni, počevši od prvih 11, jer se suočava sa Gerard Piqueom i Clement Lengletom kako bi osigurao mjesto u srcu obrane.

Povrh toga, nadat će se da je njegova klupska forma dovoljna da sljedeće ljeto osigura mjesto u Francuskoj na Euru 2020, ali izgleda da se sada nagađaju neke nove stvari oko njegove budućnosti.

Kako je izvijestio Mundo Deportivo, Umtitija prate Chelsea i Manchester United dok su im potrebna obrambena pojačanja, a činjenica da je Umtiti ostavio probleme sa ozljedama iza sebe, osigurala je da se ponovo nađe na transfer tržištu.

Dodaje se da je namjera francuskog internacionalca uvijek bila da ostane na Nou Campu, ali ako se bude mučio za redovnu minutažu, to bi ga moglo natjerati da razmotri svoje mogućnosti, a jedna od tih opcija bi mogla biti prelazak u Premier ligu.

Imajući to na umu, mnogo će ovoisiti o tome kako će stvari ići u Barceloni za Umtitija tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, jer će to otkriti da li će on biti tu do kraja svog ugovora do 2023. godine ili će ga prodati u neki drugi klub.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!