NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone preferira transfer u Chelsea pored Arsenala i Manchester Uniteda!

Zvijezda Barcelone preferira transfer u Chelsea pored Arsenala i Manchester Uniteda!

Branič Barcelone Samuel Umtiti preferira prelazak u Chelsea, umjesto Arsenala i Manchester Uniteda, prema izvještajima koji nam dolaze iz Španjolske.

Zvijezda Barcelone preferira

Francuski internacionalac je povezan sa odlaskom iz Barcelone, a Mundo Deportivo je tvrdio da je klub odredio cijenu od 50 milijuna eura, jer su klubovi Premier lige pkazali interes.

Umtiti je visoko cijenjen talenat svjetske klase, ali ovu sezonu su zasjenile ozljede. Branič Barcelone nastupio je samo 11 puta u ligi, ali njegova ekipa je pobijedila čak u devet tih utakmica, sa samo dva poraza koji su došli protiv Real Madrida i Valencije. Kada je spreman, nema sumnje da je prvotimac u ekipi.

Čini se da je Chelsea zainteresiran za potpis 26-godišnjaka, a Mirror izvještava da je Stamford Bridge njegovo preferirano odredište.

Također navode kako su Arsneal i Manchester United također zainteresirani, ali branič favorizira prelazak u Plavi tim.

Prema cijeni od 50 milijuna eura ovo ne bi bio najgori posao za Frank Lamparda. Dok Chelsea ima dubinu u obrani, mnoge su opcije još uvijek neiskusne, a nitko od Kurt Zoume, Fikayo Tomorija ili Andreas Christensena nije stariji od 25 godina.

Dolazak Umtitija bi poboljšao njihovu obranu u kvaliteti, s obzirom da je dvostruki pobjednik La Lige četiri godine igrao na najvišem nivou u Španjolskoj.

No, Arsenalu je potreban novi bek, s obzirom da Skodran Mustafi i Sokratis Papasttathopoulos izgledaju daleko od dobre forme, dok je ekipa Mikel Artete pretrpjela još jednu lošu sezonu, što ih dovodi u stvarni rizik da će u potpunosti propustiti europski nogomet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!