NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone priznala: "Volio bi igrati sa Cristianom Ronaldom, on je jedan...

Zvijezda Barcelone priznala: “Volio bi igrati sa Cristianom Ronaldom, on je jedan od najvećih u povijesti”

Sljedeći prolazni rok mogao bi biti jedan od najvažnijih za Barcelonu jer će preuređivati sastav kojem treba nova svježina.

Zvijezda Barcelone priznala

Lionel Messi još uvijek nije potpisao novi ugovor, a dok dostiže posljednje faze svoje karijere, biti će neophodno da, ako klub želi da se njegova karijera završi na Camp Nou, oko njega izgrade još jedan sjajan tim.

Jedan igrač koji bi mogao otići je veteran, Ivan Rakitić. Iako je i dalje dovoljno kompetentan igrač, njegovo uključivanje u prvoj postavi umanjuje prisustvo Arthura Mela i Frenkieja de Jonga.

Brfootball je pitao Hrvata, hoće li razmotriti igranje uz Cristiana Ronalda.

“Naravno da hoću”, rekao je. “Jedan je od najvećih igrača u povijesti.”

Iako bi se Portugalac mogao smatrati jednim od najvećih, prema Rakitiću postoji samo jedan G.O.A.T., a to je Lionel Messi.

“Po mom mišljenju, mislim da je najbolji svih vremena. Biti s njim šest godina bilo je nevjerovatno. ”

S obzirom da se san Aarona Ramseyja u Juventusu brzo pretvorio u noćne more dok se borio za otkrivanje svoje najbolje forme u Torinu, otkako se prošlog ljeta u slobodnom transferu pridružio iz Arsenala. Rakitić bi mogao biti gotova zamjena za Velšana u veznom redu Maurizia Sarrija.

Ako krene, Hrvat će postati jedan od odabranih nekoliko igrača koji će igrati s obojicom najboljih igrača ove generacije, zajedno s Fernandom Gagom, Gabrielom Heinzeom, Gerardom Piqueom, Andreom Gomesom, Angelom Di Marijom, Carlosom Tevezom, Paulom Dybalom , Gonzalo Higuainom, Henrik Larssonom, Nelson Semedom, Ezequiel Garayem i Decom.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!