NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BAYERNA ODLAZI NAKON 10 GODINA: Ponuđena mu plata od 520.000 eura...

ZVIJEZDA BAYERNA ODLAZI NAKON 10 GODINA: Ponuđena mu plata od 520.000 eura tjedno!

Plaće igrača su uvijek u porastu u profesiosnalnom nogometu. Lionel Messi je trenutno najplaćeniji igrač nakon što je potpisao novi ugovor sa Barcelonom 2017. godine vrijedan više od 650.000 funti tjedno.

ZVIJEZDA BAYERNA ODLAZI

U kombinaciji sa bonusima i sponzorskim aranžmanima, Argentinac navodno zarađuje zapanjujućih 130 milijuna eura godišnje.

Drugi na popisu je Cristiano Ronadlo, koji se prošlog ljeta pridružio Juventusu iz Real Madrida i sada njegova godišnja plata iznosi 113 milijuna eura.

Neymar iz PSG-a je treći (91.5 milijuna eura), dok je Antoine Griezmann četvrti (44 milijuna eura), a Gareth Bale peti (40.2 milijuna eura).

Andres Iniesta, Alex Sanchez, Phlipe Coutinho, Ezequiel Lavezzi i Luis Suarez čine prvih 100, a svaki od njih zarađuje više od 28 milijuna eura godišnje.

Bolivija – Peru: Najava drugog kola Copa Amerike!

Paul Pogba bi uskoro mogao ući u top 10 zbog glasina da će mu Manchester United ponuditi novi ugovor vrijedan 500.000 funti godišnje za obranu od interesa Reala.

Tako bi i Thomas Muller iz Bayerna, za kojeg Kicker tvrdi da je postao najnoviji igrač visokog profila, kojem će biti ponuđeno 25 milijuna eura godišnje kako bi se preselio u Kinu od strane neimenovanog kluba.

Ako Muller prihvati, njegova tjedna plaća bi bila u rasponu od 520.000 eura, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača u svijetu.

To je dovoljno novaca da svaki igrač u Europi napusti svoj klub, ali Mulleru je još uvijek samo 29 godina i prošle godine je izjavio da ne planira uskoro napustiti Bayern.

“Teško je gledati u budućnost tri ili četiri godine”, rekao je Nijemac.

“Ako stvari budu išle dobro, zašto bi želio otići?”

“Ali nikad ne znate što će se dogoditi u sljedećih nekoliko godina. Koje su moje sposobnosti? Kakvi su uvjeti? Imam li samopouzdanje ili ne?”

Muller je nedavno osvojio osmu Bundesligašku titulu sa Bayernom i sada su Franck Ribery i Arjen Robben otišli, tako da su male vjerojatnoće da će ga Bayern prodati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!