NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna otkriva kako je malo falilo da se pridruži Manchester Unitedu!

Zvijezda Bayerna otkriva kako je malo falilo da se pridruži Manchester Unitedu!

Robert Lewandowski je izjavio da je dobio ponudu da se pridruži Manchester Unitedu kad je Sir Alex Ferguson bio zadužen za klub.

Zvijezda Bayerna

Poljski internacionalac prvi se istaknuo zahvaljujući svojim nastupima za Borussiju Dortmund. Lewandowski je pomogao BVB-u da osvoji Bundesligu 2011/12. Postigavši ​​22 gola u 34 nastupa.

31-godišnjak je rekao da je to bilo vrijeme kada je razmišljao o odlasku u Manchester United, ali Dortmund ga nije htio prodati. U razgovoru za Guardian, Lewandowski je rekao: “Razgovarao sam s njim [Fergusonom] nakon dvije godine u Dortmundu i u to vrijeme sam stvarno razmišljao o prelasku u Manchester United. Zbog Fergusona i zbog Manchester Uniteda.

„Borussia Dortmund je rekla:„ Ne, to je to. “To je bio prvi put da sam razmišljao o tom potezu, jer ako dobijete telefonski poziv od Sir Alexa Fergusona, za mladog igrača to je bilo nešto nevjerojatno. To je za mene bio poseban dan. ”

United bi sigurno bio na dobtiku kad bi uspio potpisati Lewandowskog. Poljak se na kraju pridružio Bayernu i s Bavarcima je imao sjajnu karijeru, osvojivši do sada osam trofeja.

Lewandowski je ove sezone bio u sjajnoj formi, postigavši ​​38 golova u 32 nastupa u svim natjecanjima. Bayernu će 31-godišnjak trebati da zadrži dosljednost ako osvoje Bundesligu i dobiju šansu da podignu svoju 6. Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!