NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu. Veznjak Bavaraca otkrio je da održava bliske odnose sa kapitenom Topnika Mikel Artetom i priznao je da želi da zna kakav je to život na Emiratesu.

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Alonso, koji je prešao na Allianz Arenu u ljeto 2014. godine iz španskih divova Real Madrida, odrastao je sa zvijezdom Topnika u San Sebastianu.

Dvojac se rastao 1997. godine kada je Arteta, koji je bio povezan sa šokantnim transferom u West Ham, pridružio se Barceloni, a Alonso je dospio u Real Sociedad.

Njih dvojca imaju po 34 i 33 godine, suočili su se mnogo puta još kada su igrali za Liverpool i Everton.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Alonso, koji je potpisao ugovor sa Bayernom u decembru, prati karijeru svog starog drugara u Arsenalu i otkrio je da bi volio da igra uz njega na Emiratesu.

“Ja ga vrlo pomno pratim, jer smo u kontaktu oduvijek, od kada je porešao iz Evertona u Arsenal,” rekao je Alonso za službeni YouTube kanal Arsenala.

“Želim da znam kako je to tamo u Arsenalu, on stvarno uživa na Emiratesu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!