NaslovnicaVijestiZvijezda Brightona postaje šesto najskuplje pojačanje Real Madrida u povijesti

Zvijezda Brightona postaje šesto najskuplje pojačanje Real Madrida u povijesti

Real Madrid razmatra nevjerojatan transfer za veznjaka Brightona Mosisesa Caiceda i mogao bi ga učiniti svojim šestim najskupljim pojačanjem ikada.

Caicedo se pridružio Brightonu 2021. godine i nakon kratke posudbe u Belgiji, Ekvadorac je bio sjajan za Galebove otkad se vratio na kraju prošle sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

21-godišnjak je pružio nevjerojatne partije protiv Arsenala i Manchester Uniteda, postigavši ​​svoj prvi pogodak u Premier ligi.

Nastavio je pružati fantastične partije u veznom redu, s Brightonom koji je trenutno osmi u ligi.

A prema španjolskim medijima, Real je impresioniran onim što su vidjeli kod Caiceda. Rečeno je da predsjednik Florentino Perez vjeruje da bi on mogao biti idealan za popunjavanje praznine koju će Luka Modrić ostaviti kada napusti Santiago Bernabeu.

Modrić je i dalje jak nakon što je potpisao jednogodišnje produljenje, ali će sljedeće godine napuniti 38 godina. Los Blancosi već planiraju budućnost s pojačanjima kao što su Eduardo Camavinga i Aurelion Tchoumaeni.

Brighton neće dopustiti Caicedu da ode jeftino i navodno zahtijeva 68 milijuna funti, što bi bio klupski rekord.

To bi zasjenilo ponudu od 63 milijuna funti koju su dobili od Chelseaja za Marca Cucurellu, a također bi Caiceda učinilo jednim od najskupljih pojačanja Real Madrida.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!