NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA GOVORILA O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: "Iako nisam u prvoj postavi, ja...

ZVIJEZDA CHELSEAJA GOVORILA O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: “Iako nisam u prvoj postavi, ja volim ovaj klub.”

Napadač Chelseaja Michy Batshuayi je dao prilično odlučnu izjavu o svojoj budućnosti na Stamford Bridgeu.

ZVIJEZDA CHELSEAJA

Belgijski internacionalac je do sada imao mješovitu karijeru u Chelseaju, u početku je izgledao obećavajuće kada se prvi put pridružio Plavcima, prije nego što je ispao iz prve postave.

To je dovelo do toga da je Batshuayi nekoliko puta išao na posudbe u Dortmund, Valenciju i Crystal Palace.

Team Talk je nedavno također povezao Batshuayija kao metu Crystal Palacea u trajnom transferu, mada to sada zvuči kao da 26-godišnji napadač ne želi napustiti zapadni London.

U razgovoru sa belgijskom radio stanicom RTBF, Batshuayi je zvučao vrlo pozitivno nakon što je ostao u Chelseaju, izrazivši svoju ljubav prema klubu.

“Nikada nisam bio punopravni starter, ali Chelsea je moj klub i tamo se osjećam kao kod kuće”, rekao je.

“To je klub koji ja duboko volim.”

Navijači Chelseaja su vjerojatno svjesni da Batshuayi neće postati izvođač svjetske klase, ali nema sumnje da oni ima vrijednost kao opcija sa klupe.

Povrh toga, postao je miljenik navijača zbog svoje bahate ličnosti na Twitteru i čini se da bi kao takav lik kojeg je dobro imati u svlačionici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!