NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja napušta klub nakon devet godina. Odlazi u besplatnom transferu!

Zvijezda Chelseaja napušta klub nakon devet godina. Odlazi u besplatnom transferu!

Cesar Azpilicueta bi senzacionalno mogao napustiti Chelsea u slobodnom transferu do kraja sezone. 32-godišnji španjolski reprezentativac trenutno je najdugovječniji igrač na Stamford Bridgeu, nakon što se Modrima pridružio 2012. nakon njihovog senzacionalnog prvog trofeja u Ligi prvaka.

Zvijezda Chelseaja

Od tada je i on sa Chelsejem osvojio Ligu prvaka, dva naslova Premier lige, Fa kup, dvije Europske lige i jednom EFL kup.

Kapetan Chelseaja posljednjih se godina mučio s minutažom, a u prvi plan dolaze mlađi igrači. Ugovor mu istječe u lipnju 2022. godine i klub može napustiti beslatno, jer vjerojatno neće biti produljenja ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolsko izdanje MARCA vjeruje da bi Barcelona mogla krenuti po njegov potpis, jer navodno već dugo prate situaciju sa njegovim ugovorom.

Novi menadžer Xavi još uvijek nije uvjeren sa nastupima američkog desnok beka Sergina Destam, dok povratnik Dani Alves teško da može biti dugoročno rješenje sa svojih 38 godina.

Ono što je sigurno je da će dan kada Azpilicueta napusti Chelsea biti emotivan trenutak i za igrača i za klub. Odigrao je gotovo 450 utakmica za lidere Premier lige tijekom posljednjih devet sezona.

Svoje prve korake u nogometu napravio je u akademiji u Osasuni 2007., a zatim se pridružio Marseilleu između 2010. i 2013. Kapetan je Chelseaja otkako je Gary Cahill napustio klub 2019. godine.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!