NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA ODLAZI: Za njega nema mjesta na Stamford Bridgeu ove sezone!

ZVIJEZDA CHELSEAJA ODLAZI: Za njega nema mjesta na Stamford Bridgeu ove sezone!

Zvijezda Chelseaja odlazi. Za njega nema mjesta na Stamford Bridgeu ove sezone! Chelsea je, kako se izvješćuje, na rubu slanja veznjaka Tiemoue Bakayoka u AC Milan na posudbu, sa mogućim završetkom ovog transfera danas.

Zvijezda Chelseaja

23-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Plavcima samo iza leđa impresivnog stila sa Monacom, ali prošle godine nije uspio replicirati tu formu na Stamford Bridgeu.

Nakon što se borio sa formom i sa tim da uđe u prvu postavu pod vodstvom Antonio Contea u veznom redu, sa dolaskom Jorginha i Mateo Kovačića ovog ljeta, sa novim menadžerom Maurizio Sarrijem, koji je postavio novi stil igre u Chelseaju, vjerojatno će dovesti do pada Bakayoka koji će otići u drugi klub.

[su_bet365_koeficijenti]

Zauzvrat, prema The Mirroru, osim prijedloga da je igrač sam razočaran što će otići, tvrdilo se da bi posudba u Milan mogla biti potvrđena u subotu, to jest danas.

Sa talijanskim divovima koji su igrali u predsezoni protiv Real Madrida, ostaje da se vidi hoće li se takav dogovor održati tijekom vikenda, a Chelsea se također suočava sa prvom utakmicom protiv Huddersfielda u Premier ligi.

[su_bet365_100bonus]

Imajući to na umu, čini se vjerojatnije da će, ako se dogodi neka posudba, da će se dogoditi sljedećeg tjedna, ali Mirror tvrdi kako je njegov odlazak neizbježan.

Iako se naizgled ne uklapa u Sarrijeve planove ove sezone sa Jorginhom i Kovačićem koji su postavili ponudu tehničke kvalitete i kreativne klase uz pokretljivost potrebnu za procvat, Bakayoko bi mogao biti ključni dodatak za Rossonere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!