NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja potvrdila da raskida ugovor sa klubom!

Zvijezda Chelseaja potvrdila da raskida ugovor sa klubom!

Upravo su ugovori igrača veliki problem u ovom trenutku, pogotovo ako uzmete u obzir da će sezona biti produžena, te da će duže trajati.

Zvijezda Chelseaja

Kako stvari stoje, u teoriji to znači da bi igrači mogli biti izloženi riziku ako igraju bez ikakvog ugovora, jer bi ih loša ozljeda mogla ostaviti bez kluba sljedeće sezone.

Puno se pričalo o nekim igračima veteranima Chelseaja koji odlaze nakon ove sezone, a čini se da je Pedro prvi potvrdio svoje namjere.

Kako izvještava The Sun, Pedro je potvrdio da raskida ugovor sa klubom, pa zvuči kao da bi odmah mogao otići.

Zvuči kao da njegovi razlozi za to nadilaze nogomet, a izvješće sugerira da ima djecu u Španjolskoj koju još nije mogao vidjeti, pa nada se da to znači da će moći da ode kući kako bi bio sa svojom obitelji.

Još uvijek nije jasno što je planirao u nogometnom smislu, ali zvuči kao da su neke stvari važnije od nogometa u ovom trenutku.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!