NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA I SPURSA PRIJETILI OSOBLJU HOTELA: "Ovdje sam potrošio 14.000 funti...

ZVIJEZDA CHELSEAJA I SPURSA PRIJETILI OSOBLJU HOTELA: “Ovdje sam potrošio 14.000 funti – slomit ću vam nos”

Zvijezda Chelsea i Spursa prijetili osoblju hotela. Evo što se zapravo događalo u hotelu Mayfair kasno u noć! Navijač je snimio Dele Allija i Ross Barkleya u hotelu Mayfair kasno noću, koji su djelovali na način koji je navijač opisao kao sramotan.

Zvijezda Chelsea

Video source: Daily Mail

Nejasno je iz kratkog videoisječka da li Tottenhamova i Chelsejaeva zvijezda govore ono što navijač opisuje, iako se čini da je riječ o blagoj raspravi.

Pogledajte videozapis u nastavku i odlučite sami, ali na snimku navijač opisuje kako se Alli hvali o tome koliko je novca potrošio na tom mjestu, a Barkley naodno ‘prijeti’ da će im slomiti noseve.

Ako ove optužbe završe dokazano istinite, to bi mogla biti loša vijest za oba igrača, koji bi svakako trebali biti uzor zbog svog statusa i ponašati se profesionalnije.

Ipak, čini se vjerojatnim da su jednostavno malo više popili tu noć i zbog toga se ovako ponašaju. Prosudite sami.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!