NaslovnicaVijestiBOMBA NA OTOKU: Zvijezda Chelseaja u Realu!

BOMBA NA OTOKU: Zvijezda Chelseaja u Realu!

Zvijezda Chelseaja u Realu. Naime, David Luiz ima velike šanse da u januaru napravi veliki transfer.

Zvijezda Chelseaja u Realu

Fantastični štoper se prije par dana posvađao sa trenerom Antonijem Conteom, te od tada se priča o njegovom odlasku za Stamford Bridgea.

Kako tvrde mediji s otoka Luizov novi klub bi mogao biti Real Madrid, te navode da je kraljevski klub ozbiljno zainteresovan za dovođenje Brazilca, te u januru će poslati ozbiljnu ponudu Chelseaju za Luiza.

Nije poznata svota novca koju će Real poslati za Luiza, ali je sve izvjesnije da će David Luiz napraviti još jedan veliki transfer u svojoj karijeri.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako tvrdi The Sun glavni razlog svađe Luiza i Contea, jeste taj što je Brazilac Luiz se pobunio dok je izlazio iz igre protiv Rome.

S druge strane Luiz tvrdi da Conte nije sretan zbog toga što je on dobar prijatelj sa Diegom Costom, bivšim napadačem Chelseaja.

“Luiz nije bio zadovoljan mojoj odlukom, te je odlučio da dobaci par riječi, ali ja sam taj koji donosi odluke, nije on, te sam ga zbog toga kaznio”, rekao je Antonio Conte za londonski Times.

Na pitanje novinara kakva je budućnost Davida Luiza na to pitanje Antonio Conte im nije znao odgovoriti.

“Ne znam, nisam siguran, on je jako vrijedan, te uvijek od sebe daje 100%, ali opet ne mogu dozvoliti da igrač odreaguje burno na odluko koju sam ja donio, a ne on”, rekao je Conte.

Ipak, ne bori se samo Real Madrid za fantastičnog stopera, u igri su još Inter, Milan i te opet PSG. Luiz je svoju karijeru počeo u Vitoriju, te je igrao za Benficu i PSG.

David Luiz je za Chelsea odigrao 119 utakmica, te je postigao osam golova za klub.

Brazilac nije jedini ugrožen na Stamford Bridgeu, također tu je i njegov sunarodnjak Willian, koji je također dobar prijatelj sa Costom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!