NaslovnicaVijestiZvijezda Cityja prelazi u Real Madrid?

Zvijezda Cityja prelazi u Real Madrid?

sterling real madrid

Svakim danom čujemo bar jednog novog igrača koji je na meti Real Madrida, aktualnog prvaka Europe koji ove sezone ima problema sa realizacijom i hitno traži rješenje po tom pitanju. Danas mediji iz Engleske i Španjolske pišu kako bi se to potencijalno rješenje moglo zvati – Raheem Sterling. ‘Golden boy’ iz 2014. godine koji je u ljeto 2015. godine došao u Manchester City za 63 milijuna eura sada bi mogao preći u redove ‘kraljevskog kluba’.

Sterling je u ovom ljetnom prijelaznom roku prema pisanju medija iz Engleske skoro završio u Arsenalu kao dio transfera u kojem je Manchester City htio dovesti Alexisa Sancheza, a sada je jedan od glavnih igrača trenutnog lidera Premier lige. Raheem Sterling ove sezone je odigrao 20 utakmica u kojima je ukupno pisao 13 golova te 4 asistencije.

22-ogodišnji Sterling ima ugovor s Manchester Cityjem do 2020. godine, ali mu City već sada nudi veći i bolji ugovor koji on još uvijek ne želi potpisati jer vjeruje da bi mogao završiti u ‘kraljevskom klubu’. Čini se kako bi Perez u Realu mogao napraviti neke veće promjene, a koliko se za sada zna glavna želja kluba iz prijestolnice Madrida je – Mauro Icardi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real gubi strpljenje

Florentino Perez i vodeći ljudi u Madridu gube strpljenje s Garethom Baleom koji je u klub došao kao do tada najskuplji igrač ikada. Real već neko vrijeme nije doveo nekog kapitalca, a supertalentirani igrači kao što je recimo Marco Asensio sjede na klupi i čekaju svoju priliku.

Ovo ljeto glavna meta bio je Kylian Mbappe koji je završio u PSG-u jer se Real nije mogao financijski natjecati s klubom iz Pariza u vezi plaće aktualnog ‘Golden Boya’. Realov BBC koji je svih ovih godina dominirao Europom te donio Realu 3 titule Lige prvaka u samo 4 godine, ove sezone u LaLigi dao je samo 6 golova i jasno je da Zidane hitno treba čovjeka koji će postizati golove.

U Realu nemaju previše razumijevanja i traže hitne promjene, transferi su mogući već ove zime, a na ljeto su gotovo pa sigurni. Zanimljivo je kako se Realova transfer politika najviše ističe u godinama kada je Svjetsko prvenstvo. Za upravu ‘kraljevskog kluba’ često nema dileme – rješenje je dovođenje hit igrača Svjetskog prvenstva, takav su primjer recimo Cannavaro, Ozil i James Rodriguez.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!