NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CITYJA PRISTALA NA TRANSFER U REAL MADRID: Pep Guardiola mu ne...

ZVIJEZDA CITYJA PRISTALA NA TRANSFER U REAL MADRID: Pep Guardiola mu ne dopušta da ode – ‘previše je talentiran da bi ga pustili’

Manchester Cityjev tinejdžer Phil Foden želi otići u Real Madrid, ali Pep Guardiola nema namjeru da ga pusti. 19-godišnjak je jedan od najboljih mladih talenata u svjetskom nogometu, stekao je svoje mjesto sjajnim nastupima na Svjetskom prvenstvu do 17 godina prije dvije godine.

ZVIJEZDA CITYJA PRISTALA

Foden je pomogao Engleskoj da osvoji turnir, a on je također osvojio i Zlatnu loptu.

Veznjak je prema Transfermarktu procijenen na 30 milijuna eura, a do sada je odigrao 40 nastupa za Manchester City, postigavši osam golova i tri asistencije.

Ekipa Pep Guardiole sadrži brojne igrače svjetske klase u veznom redu, zbog čega je Foden dobio samo nekoliko prilika za prvu momčad.

Čak i ove sezone tinejdžer je nastupio na samo četiri utakmice, postižući gol protiv Dinamo Zagreba.

Prema pisanu Diario Gola, Real Madridov predsjednik Florentino Perez je naveo da obožava Fodena i zainteresiran je da ga potpiše sljedeće ljeto. Ovo izvješće također tvrdi da je 19-godišnjak svojim agentima rekao ‘DA’, za transfer na Bernabeu. Međutim, Guardiola nije voljan pustiti ga jer smatra da je neizmjerno talentiran.

Foden je često pokazivao svoj talenat i on je netko tko može biti među najboljima u budućnosti. Dakle, postoji svaki razlog zašto Guardiola želi da ga zadrži u svojim redovima.

Prelazak u Real Madrid možda nije previše dobar za tinedježra, što se tiče minutaže, pa bi trebao biti strpljiv i ostati na Etihadu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!