NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CITYJA U REALU? Mega transfer na pomolu, Lopetegui dovodi Engleza!

ZVIJEZDA CITYJA U REALU? Mega transfer na pomolu, Lopetegui dovodi Engleza!

Zvijezda Cityja u Realu? Mega transfer na pomolu, Lopetegui dovodi Engleza! Sezona La Lige je možda tek počela, ali Real Madrid ne dopušta nogometu da im stane na put u potrazi za novim pojačanjima za uspješnu sezonu u domaćem prvenstvu.

ZVIJEZDA CITYJA

Manchester City mora biti oprezan do kraja prijelaznog roka, budući da je 33 puta španjolski šampion spremio ponudu za jednog od njihovih ključnih igrača.

Sky Sports izvješćuje da će Real Madrid pokušati dovesti engleskog internacionalca Raheem Sterling iz Etihada na Santiago Bernabeu, jer novi menadžer Julen Lopetegui pokušava vratiti krunu od višegodišnjih protivnika Barcelone.

Međutim, izvor govori da se ponuda neće poslati prije 31. kolovoza.

Sky Sports navodi da europski prvaci pomno prate formu 23-godišnjaka i imat će predstavnike kluba na Wembleyu kada se Engleska suoči sa Španjolskom u UEFA ligi nacija 8. rujna.

Los Blancosi su bili prilično tihi na transfer tržištu ovog ljeta, a kritika je često bila podudarana sa činjenicom da nisu doveli nikakve zamjene za Cristiana Ronalda, koji je početkom srpnja završio svoj transfer od 100 milijuna eura u prvake Serije A, Juventus.

Španjolska publikacija AS je također naznačila da predsjednik Real Madrida Florentino Perez htio poslati ponudu za PSG-ovu zvijezdu Kylian Mbappea, dok su Parižani usred istrage finansijskog fer playa, no novi izvještaji govore da je Sterling također na njihovom radaru.

Real Madrid je pobijedio bivši klub Sterlinga, Liverpoola u finalu Lige prvaka gdje su osvojili svoj treći uzastopni europski trofej.

Sterling je napravio blizu 150 nastupa za Građane – postigavši 45 golova i asistirajući još 48 otkako je prešao iz Liverpoola u Manchester City 2015. godine.

Njegov trenutni ugovor istječe na kraju 2019/20 sezone.

Ako se 23-godišnjak preseli u glavni grad Španjolske, on će postati prvi Englez koji je to uradio nakon Michael Owena i Jonathan Woodgatea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!