NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CLUB BRUGGEA OTKRIVA: Evo zašto je proslavio svoj gol protiv Real...

ZVIJEZDA CLUB BRUGGEA OTKRIVA: Evo zašto je proslavio svoj gol protiv Real Madrida kao Cristiano Ronaldo!

Napadač Club Bruggea Emmanuel Bonaventure otkrio je da je sa kopiranjem slavne proslave Cristiana Ronalda protiv Real Madrida htio da im pokaže što im zapravo nedostaje u momčadi.

ZVIJEZDA CLUB BRUGGEA

Napadač je sinoć postigao dva gola protiv Los Blancosa, gdje je pomogao svom klubu da odigra 2-2 remi protiv Reala na Santiago Bernabeu.

Tijekom utakmice, Bonaventura, kojeg također zovu Dennis, proslavio je svoj gol baš kao što to radi Cristiano Ronaldo, nakon što je postigao gol protiv španjolskih divova.

Nakon utakmice, zvijezda Bruggesa je u intervjuu izjavila kako želi pokazati klubu da im ‘nešto nedostaje’ nakon što su na ljeto 2018. godine pustili portugalskog reprezentativca u Juventus.

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!