NaslovnicaVijestiZVIJEZDA HRVATSKE REPREZENTACIJE: "Bio sam vrlo blizu prelaska na Old Trafford"

ZVIJEZDA HRVATSKE REPREZENTACIJE: “Bio sam vrlo blizu prelaska na Old Trafford”

Krilni igrač Bayerna iz Munchena Ivan Perišić je rekao da je bio vrlo blizu potpisivanja za Manchester United.

ZVIJEZDA HRVATSKE REPREZENTACIJE

Hrvatski internacionalac postao je popularno ime zahvaljujući svojim nastupima na Euru 2016. godine. Nastavio je impresionirati za Inter Milan u sezonama koje su uslijedile, pomažući Hrvatskoj da stigne do finala Svjetskog prvenstva prošlog ljeta.

Perišić je rekao da želi preći u Manchester United prije nekoliko godina kada ga je zvao Jose Mourinho. Krilni igrač je dodao kako mu je bilo mučno što je propustio tranasfer na Old Trafford.

U razgovoru sa medijima, hrvatski reprezentativac je rekao: “Koliko sam bio blizu odlaska tamo? Vrlo blizu. Bila je to nevjerojatna stvar za mene, kada me Jose Mourinho nazvao. Bilo mu je teško reći ne. Zapravo sam se stvarno želio pridružiti njemu i igrati za United.”

“Moj san je bio igrati u velikim ligama. Ali to se nije dogodilo. Bilo mi je bolno. Ali ne želim ulaziti u detalje. Prave razloge saznao sam tek dvije godine kasnije.”

Perišić se ovog ljeta pridružio Bayern Munchenu na posudbu iz Intera. Za bavarski klub ostvario je četiri nastupa, postigavši dva gola dok je pružio toliko i asistencija. Bayern je trenutno prvi u Bundesligi sa 14 bodova u šest utakmica.

Sljedeći susret igraju protiv Tottenhama u Ligi prvaka u gostima, gdje su favoriti sa koeficijentom 2.10 u bet365 kladionici. Uz bonus dobrodošlice za sve nove članove, bet365 kladionica je pripremila i najbolje koeficijente za sve utakmice Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!