NaslovnicaVijestiZvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku

Zvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku

Zvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku. Manchester United je postavljen na upozorenje nakon što je Interova zvijezda Milan Škriniar otkrio da mu je san jednog dana igrati u Premier ligi.

Zvijezda Intera

Slovački internacionalac je povezan sa odlaskom sa San Sira. Branič je privukao pozornost Real Madrida, Barcelona i Manchester Cityja.

Sada je 23-godišnjak otkrio da je u siječnju ponuda od 53 milijuna funti odbijena.

Rekao je: “Znam da je nevjerojatna ponuda došla zimi. Ostavio sam sve u rukama svog agenta, a otišao bih kada bi to bilo najbolje. ”

Zadovoljan sam sa interesima velikih klubova, ali istodobno sam se oduševio što je Inter odlučio da odbije tu ponudu.”

“Volim Real Madrid i Barcelonu, ali isto vrijedi i za dvojac iz Manchestera. Premier liga je najljepša liga na svijetu.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Škriniar je otkrio da će se samo pridružiti klubu gdje će igrati ključnu ulogu.

“Moj eventualni odlazak ovisit će o mnogim stvarima, kao što su sporazum između klubova i uloga koju bih prihvatio,” dodao je Škriniar.

“Ako bi otišao samo da sjedim na klupi ili igram kupove, ostat ću u Interu.”

“Bilo je toliko mnogo glasina o meni u zimi, ali nikada nisam razmišljao o odlasku, zasigurno ne u siječnju.”

“Želim nastaviti igrati dobro i napredovati. Vidjet ćemo što će se dogoditi na ljetnom prijelaznom roku.”

Škriniar je svoju karijeru započeo u FK Žiaru nad Hronom, prije nego što se pridružio mladom naraštaju MŠK Žiline u svojoj 12-oj godini.

[su_bonus]

Svoj debi u prvom timu u Slovačkoj Super ligi je odigrao 27. ožujka 2012. godine kada je ima 17 godina i 49 dana. 23. studenog 2012. godine postiže svoj prvi gol u Corgon ligi protiv Zlate Moravce koju je Žilina dobila sa 4-1.

Zatim na posudbu odlazi upravo u Zlate Moravce u veljači 2013. godine kako bi dobio više iskustva.

29. siječnja 2016. godine prelazi u Sampdoriju i potpisuje ugovor od četiri i pol godine. Tu provodi samo godinu dana i zatim na ljeto 2017. godine prelazi u Inter i potpisuje ugovor od pet godina.

Svoj debi u INteru je napravio 20. kolovoza protiv Fiorentine u prvoj utakmici sezone. Svoj prvi gol je postigao 16. rujna u pobjedi od 2-0 protiv Crotonea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!