NaslovnicaVijestiZvijezda iz Bundeslige odbila Chelsea i Manchester United zbog prelaska u Liverpool!

Zvijezda iz Bundeslige odbila Chelsea i Manchester United zbog prelaska u Liverpool!

Toliko se govorilo o mogućem transferu u Liverpoola za Timoa Wernera ovog ljeta da mora biti istine u tome.

Zvijezda iz Bundeslige

Daily Mail je objavio da i drugi klubovi iz Premier lige počinju kružiti oko Wernera, ali to možda neće biti loša vijest za Jurgen Kloppa i njegov tim.

Izvještaj sugerira da je igrač bio u kontaktu sa Manchester Unitedom i Chelseajem oko mogućeg transfera, što bi se potpuno uklapalo u običajeni trend.

Općenito, agent će početi širiti glasine o drugim interesima ako se transfer bude odugovlačio i to bi moglo biti upravo ono što se događa ovdje.

Izvještaj kaže da Werner ima klauzulu od 52 milijuna funti, ali čeka ponudu Liverpoola i to bi mu bilo preferirano odredište.

Također dodaju da je jasno stavio do znanja da nema interesa za prelazak u Bayern, pa Premier liga počinje izgledati kao najvjerojatnija destinacija.

Unatoč svim ovim razgovorima, još uvijek nema naznaka da je ugovor sklopljen, iako  počinje izgledati neizbježno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!