NaslovnicaVijestiZvijezda iz Ligue 1 uhvaćena kako 'masturbira u javnosti i ovo mu...

Zvijezda iz Ligue 1 uhvaćena kako ‘masturbira u javnosti i ovo mu je drugi put’!

Angersov krilni igrač Farid El Melali uhićen je u ponedjeljak navečer nakon što je navodno uhvaćen kako mastrubira u javnosti.

Zvijezda iz Ligue 1

22-godišnjak je od tada optužen za seksualno izlaganje, prema pisanu ESPN-a, koji izvještava da je El Melali viđen kako mastrubira u dvorištu svog stana dok je gledao ženu koja živi u prizemlju.

Susjedi su alarmirali policiju nakon što se incident dogodio, a lokalna policija tada je uhitila igrača Ligue 1, što su potvrdili i policija i nogometni klub Angers, koji je odbio komentirati dalje.

Vjeruje se da se incident dogodio u ponedjeljak u 22:50 po lokalnom vremenu.

El Melalijeva odvjetnica Sandra Chirac Kollarik od tada brani svog klijenta rekavši da nije ciljao nikoga i da nije bio agresivan prema bilo kome, ali je veznjak priznao ‘neprimjeren stav’ kada ga je policija ispitivala.

Također je sugerirao da misli da je te večeri bio sam u dvorištu.

Alžirski internacionalac je sada pušten i branit će se sa slobode.

Ovo je drugi put da je El Melali prijavljen zbog sličnih djela, rekao je izvor iz policije.

El Melali, koji je ove sezone postigao tri gola na osam utakmica, potpisao je produženje ugovora sa Angersom 4. svibnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!