NaslovnicaVijestiZvijezda iz Premier lige koju Liverpool želi za 40 milijuna eura uhapšena...

Zvijezda iz Premier lige koju Liverpool želi za 40 milijuna eura uhapšena zbog seksualnog napada!

Igrač Brightona Yves Bissouma je uhapšen jučer u jednom noćnom klubu u Brightonu zbog sumnje na seksualni napad. Klub i policija nisu objavili njegovo ime, zbog zakona o zaštiti podataka, ali su engleski mediji dobili snimku na kojoj se vidi 25-godišnja zvijezda Brightona koju policajci odvode sa lisicama. Navodno je netko pozvao policiju da dođu u noćni klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Klub je bio krcat studentima i svi su ostali šokirani kada su njega vidjeli tu. No, još veći šok je bio kada smo ga vidjeli u lisicama”, rekao je jedan od svjedoka.

Bissouma je klubu bio sa 40-godišnjim prijateljem i obojica su uhapšena i zadržana na ispitivanju.

“Jedan od naših igrača trenutno surađuje sa policijom u istrazi oko navodnog kanznenog djela. Klub neće komentirati po tom pitanju”, objavio je Brighton.

Reprezentativac Malija je jedan od najtraženijih igrača u Premier ligi. Veznjak je bio na meti Manchester Uniteda i Arsenala, a priča se kako je Liverpool za njega ovog siječnja pripremio 40 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!