NaslovnicaVijestiZVIJEZDA JUVENTUSA OGORČENA - POSVAĐAO SE SA SARRIJEM: Nakon što ga je...

ZVIJEZDA JUVENTUSA OGORČENA – POSVAĐAO SE SA SARRIJEM: Nakon što ga je molio da ostane u Juventusu, talijanski menadžer ga nije registrirao za Ligu prvaka!

Igrač koji je šokiran i bijesan zbog toga što je izostavljen iz europskog sastava bit će poznat igračima Football Managera, ali to nijenešto što previše vidite u stvarnom životu. Prema izvještajima to se dogodilo Emre Canu i on je potpuno bijesan.

ZVIJEZDA JUVENTUSA OGORČENA

Daily Mail je izvijestio o situaciji u vezi sa bivšim igračem Liverpoola. Sarri je navodno rekao igraču da ne prihvata prelazak u PSG, čime se osjećao kao vitalan igrač za prvu postavu tima.

Situacija se jučer promijenila za Nijemca, jer ga je Sarri zvao telefonom rekavši da neće biti uključen u sastav Lige prvaka.

Guardian je također izvijestio da je na telefonu Nijemac rekao kako je ‘bijesan’.

Još uvijek može igrati u ligi, ali to je ogroman znak da ga Juventus ne smatra jednim od važnijih igrača.

Priča se nastavlja tako što je igrač bio povezan sa prelaskom u Barcelonu na ljeto, ali Sarri ga je pozvao da ostane i da se bori za svoje mjesto.

Ovo ga je ostavilo u neugodnoj situaciji sa zatvorenim prijelaznim rokom, što znači da će morati ostati u Juventusu barem do siječnja.

Jedna pozitivna stvar za njega mogla bi biti da u siječnju može igrati u Ligi prvaka ako ode u klub koji se natječe u tom natjecanju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!