NaslovnicaVijestiZvijezda Juventusa priznala: Mogao bih otići u Premier ligu!

Zvijezda Juventusa priznala: Mogao bih otići u Premier ligu!

Vezni igrač Juventusa Sami Khedira priznao je kako bi bio zainteresovan za nastavak karijere u engleskoj Premier ligi, nakon što je prethodno u karijeri igrao u Njemačkoj, Španjolskoj, te trenutno u Italiji.

Khedira želi u Premier ligu

31-godišnjak je prve nogometne korake učinio u Stuttgartovoj akademiji, a za prvi tim je debitovao 2006. godine, da bi četiri godine kasnije preošao u Real Madrid za 14 miliona eura.

U ljeto 2015. godine je stigao besplatno u Juventus, sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. S obzirom da mu je preostalo još samo godinu dana tog ugovora, on je priznao kako njegova budućnost u klubu nije sigurna.

U intervjuu za njemačke novine Bild, Khedira je rekao: “Ugovor mi ističe za godinu dana. Često razmišljam o budućnosti jer se svašta može dogoditi. Dobro mi je ove, ali volim i konstantno sam u potrazi za izazovima. Volio bih osvojiti što je više trofeja moguće. Od pet najboljih liga, nedostaje mi trofej Premier lige, s obzirom da sam već bio prvak u Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji. Premier liga me je uvijek fascinirala. Osvajanjem titule tamo bih kompletirao svoju kolekciju. Međutim, ne želim nagađati. Dobro mi je u Torinu i teško je predviđati budućnost u nogometu.”

[su_no1forfootball]

Khedira je u početku svoje karijere u sezoni 2006/07 bio prvak Njemačke sa Stuttgartom, da bi u sezoni 2011/12 postao i prvak Španjolske sa Real Madridom. U dresu ‘kraljevskog’ kluba je osvojio i Kup Kralja, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo. Zatim su uslijedila dva Scudetta i dva Kupa Italije sa Juveom, dok je također osvojio i Svjetsko prvenstvo 2014. godine za reprezentacijom Njemačke.

Ove sezone je odigrao ukupno 38 utakmica u svim takmičenjima za ‘Staru damu’, te postigao devet golova i podijelio sedam asistencija, dok je ukupno u tri sezone provedene u klubu skupio 109 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!