NaslovnicaVijestiZvijezda Lyona na meti Barcelone

Zvijezda Lyona na meti Barcelone

zvijezda Lyona

Francusko nogometno prvenstvo prošle je sezone bilo jako zanimljivo, ali ove je još zanimljivije. Naravno, razlog su PSG koji je jedan od glavnih favorita za naslov Lige prvaka i atraktivna mlada momčad Monaca koja je prošle godine dogurala do polufinala najprestižnijeg nogometnog klupskog natjecanja. Ove sezone PSG ima veću medijsku pažnju nego li prošle sezone jer su kupili Neymara, trećeg najboljeg igrača svijeta plativši ga 222 milijuna te najboljeg mladog igrača Mbappea koji je nosio Monaco do polufinala. Ove godine pojavila se još jedna momčad u utrci na naslov – Lyon! A glavna zvijezda i kapetan Lyona, Nabil Fekir, na meti je Barcelone.

[su_watch_live_football]

Lyon

Olympique Lyonnais, klub iz Lyona koji je dominirao u prošlom desetljeću uzevši 7 uzastopnih naslova ove sezone blista u domaćem prvenstvu. Prodali su Lacazetta u Arsenal za skoro 60 milijuna u Arsenal te Tolissa za gotovo 45 u Bayern. Kao njihove zamjene došli su bivši igrači Manchester Uniteda i Real Madrida – Depay i Diaz. Nakon 12 odigranih kola nalaze se trećoj poziciji odmah iza PSG-a i Monaca. Napadački trojac Fekir, Diaz, Depay dominira. U 12 utakmica zajedno su zabili 26 golova. Nabil Fekir zabio je 11 golova u prvenstvu te ih je tri asistirao, Mariano Diaz zabio je 9 i asistirao jedan, a Memphis Depay zabio je 6 te namjestio tri.

U prethodnoj utakmici Lyon je porazio Saint-Etienne u gostima 0:5, a prvo ime to utakmice bio je upravo Barcelonina meta – Nabil Fekir. U 84. minuti kapetan Lyona zabija pogodak za 0-5, skida dres i diže ga ispred gostujućih navijača u stilu Messija, Ronalda i Icardija. Nakon te provokativne proslave navijači Saint-Etiennea prekidaju utakmicu. Može se reći kako njegov potaz bio skandalozan i provokativan, no ovog vikenda bio je glavna zvijezda upravo zbog medijske pažnje oko prekida utakmice.

zvijezda lyona na meti barcelone

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Interes Barcelone

Barcelona je loše usla u sezonu kada su u Superkupu pregaženi od najljućeg rivala – Real Madrida. Nakon tog uprava kluba iz Katalonije morala je smiriti ljute navijače i odlučili su dovesti supertalenta – Dembelea iz Borussije Dortmund za navjerojatnih 145 milijuna eura. Samo par tjedana nakon što je potpisao za Barcelonu Dembele se ozlijedio i vraća se tek za koji mjesec. U ovom trenutku Barcelona gazi sve svoje protivnike, no najveći upitnik je do kada će biti svježi jer im je problem širina kadra. Dembelea nema, a mijenjaju ga igrači koji nisu u tom rangu kvalitete i Barcelona jednostavno treba vrhunske rotacijske igrače koji će im pomoći da ponovno love svoj glavni cilj – naslov Lige prvaka.

Zašto je Fekir idealan? Jer može igrati na pozociji prednjeg veznog igrača, može igrati na krilu, može igrati i ‘lažnu devetku’, a ne igra Ligu prvaka. Kratko i jasno! Ukoliko se Barcelona već nakon Božića odluči dovesti mladog Fekira koji ima samo 24 godine on će moći nastupati u knock-out fazi Lige prvaka.

[su_live_koeficijenti_v2]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!