NaslovnicaVijestiZvijezda Lyona pred transferom u Arsenal

Zvijezda Lyona pred transferom u Arsenal

fekir u arsenal

Engleski medij jutros svi prenose ‘glavnu vijest’ u Londonu: Nabil Fekir pred potpisom za Arsenal! Mladi Francuz koji je tek napunio 24 godine igra najbolji nogomet u svojoj karijeri i trenutno je jedan od najboljih igrača u Ligue 1 uz zabijenih 11 golova i 3 asistencije u 11 utakmica. Ovih dana mediji iz Katalonije pišu kako je tom transferu najbliže upravo Barcelona, mediji iz Madridu pišu kako je Zidane već u razgovoru s Fekirom, a mediji iz Londona pišu kako je Fekir pred potpisom za Arsenal. Nema dileme Nabil Fekir vruća je roba!

Vruća roba kakva je Fekir puno košta, a to je u ovom slučaju navodno 60 milijuna funti, odnosno 68 milijuna eura. Ukoliko je informacija točna bio bi to najskuplji transfer u povijesti ‘topnika’, dok je njihov dosadašnji najskuplji transfer bio upravo ovo ljeto kada je Lacazette došao u Arsenal iz Lyona za 60 milijuna eura. Dakle, upravo bi taj transfer mogao biti ključ dovođenja Fekira ukoliko su klubovi ostali u dobrom odnosu nakon transfera Lacazetta.

[su_bet365_100_bonus]

fekir lacazette

Još jedan razlog zašto je Arsenal u prednosti ispred Reala i Barce

Real Madrid i Barcelona traže igrače koje mogu dovesti u ovom zimskom prijelaznom roku kako bi pojačali svoj kadar za ključni dio sezone kada im treba široka klupa za lov na sve trojefe, a posebno za Ligu prvaka. Klubovi poput Reala i Barce upravo u Fekiru vide idealno pojačanje jer njegov Lyon ne igra Ligu prvaka što znači da bi Fekir već na proljeće mogao nastupati u klubu koji igra Ligu prvaka.

Lyon to ne želi. U pregovorima sa svim klubovima Lyon je jasno naznačio kako im je u cilju zadržati Fekira do kraja sezone zbog svojih vlastitih ambicija u Europa ligi i domaćem prvenstvu. S druge strane, Arsenal ima vremena, oni također ne igraju Ligu prvaka i oni sada već gledaju pojačanja za sljedeću sezonu, a ne za proljeće. Svjesni su kako je Francuska jedan od favorita za osvajanje Svjetsko prvenstva i kako bi njegova cijena mogla biti samo još veća na ljeto pa su već sada u ozbiljnoj akciji dovođenja ovog super atraktivnog playmakera koji je ujedno i kapetan Lyona.

[su_no1forfootball]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!